Protestantse Kerk in Nederland
Dorpskerk Colijnsplaat
 
 
Bijeenkomst 26 februari 2015

Bijeenkomst 26 februari 2015
Beste mensen, 26 februari zijn we bijeen geweest. Omdat er nogal wat groepsleden door ziekte of werk verhinderd waren, waren we deze keer met ons zessen: Janny, Joke, Hendrikjan, Jan, Otto en ik. Marjan van Dijke heeft me gisteren laten weten dat ze in verband met gehoorsproblemen helaas moet afhaken.
We hadden een geanimeerd gesprek, onder andere over het hoe en wat van de hemel en het paradijs, maar natuurlijk vooral over het thema: ‘praktisch christendom’. Gezang 252 ‘Wat zijn de goede vruchten die groeien aan de Geest…?’ zorgde daarbij voor inspiratie. Over de te organiseren maaltijden konden we in verband met de afwezigheid van enkele daarbij belangrijke personen niets afspreken. Iets dat wel sterk naar voren kwam, was de noodzaak om de Thuishaven wat warmer en gezelliger aan te kleden, door bijvoorbeeld planten en natuurfoto’s. Het is een mooi gebouwtje, maar we vonden de inrichting noga steriel en niet huiselijk genoeg.
De volgende bijeenkomst is afgesproken voor donderdag 26 maart a.s., om 20 uur (inloop vanaf 19.30 uur) bij Jan (Zuid Kerkstraat 68) of bij mij in de pastorie (als het bij Jan niet kan). dan wille we verder gaan met de bespreking van praktisch christen-zijn, toegespitst op ‘praktisch kerk-zijn’ in deze tijd in Colijnsplaat. Graag tot dan! Groetjes,    Arie
 
terug
 
 
 
 
Kerkauto

Mocht u niet in staat zijn op eigen gelegenheid naar de kerk te komen, dan kunt u gebruik maken van de autodienst.
U moet dit wel voor uiterlijk 9.00 uur zondagsmorgens laten weten.
Als u in Cleijenborch woont, kunt u dit dooergeven aan Tanny Siereveld-Coppoolse tel.: 0113-695288
Mensen die in het dorp wonen aan Adri Karman, tel: 0113-695862 
 
Kerkdienst luisteren
https://kerkdienstgemist.nl/stations/903-Protestantse-Gemeente-Colijnsplaat
 
bloemendienst

2 januari: Ria Wijshake
9 januari: Ria Wijshake
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.